Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,60 zł , zmiana od tamtej pory: -51,67%

Re: Brać, brać, brać

Prezes teraz nie pisze na komunikatorach, bo prezesi nie maja urlopu tygodniowego czy dwu jak bydło.
Powiadasz, przerzucanie akcji, dlaczego nie uczestniczysz w tym przerzucaniu i nie zarabiasz?
Ja kupowałem po 2 zl, teraz bez problemu bym je odsprzedał po 3 zł.
Problem leszczy jest taki, że jak jest tanio to nie tykają akcji, kupują dopiero jak jest drogo i płaczą latami na forum.
Niestety ziści się prawdopodobnie scenariusz od 1 stycznia zostanie zlikwidowany ofe i wprowadzane PPK
Dlatego sądzę, że co niektórzy zaczynają zbierać tanie akcje, będzie jazda do góry niezależnie co będzie się działo na zachodzie, chyba że byłby ostry kryzys.
Przypomnę jeszcze na koniec OFE w czerwcu przekazało do ZUS-u odnośnie suwaka 600 mln zł a otrzymało od członków 60 mln zł ( i to tylko w jednym miesiącu) Dlatego wiecie dlaczego cała giełda się tak zachowuje.
Radzę nie jątrzyć tylko rozglądać się za przecenionymi akcjami. Na pmpg już wielka okazja uciekła, liczyłem na 1 zł ale się nie udało.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.