Hehe tak z ciekawości wszedłem na to forum i mogę stwierdzić jedno...... Jesli ktoś tu siedzi to marnuje czas. W zeszłym roku miałem duży pakiet Lentexu. Nawet sie śmaiłem bo jakiś głupek napisał że prezes skupuje akcje bo było dość jednorazowo dosc dużo i że zaraz bvedzie up. Od wakacji 2020 myślałem że ten gniot da zarobić i co raz czytałem takie same głupoty jak teraz. Po ponad pól roku wyszedłęm z lekkim plusem (naprawdę lekkim )gdzie inne spółki w tym czasie dały sporo zarobić. Było już po chyba około 11 zł a teraz znowu ponizej 9zł. Naprawdę szkoda czasu daje wam dobrą radę . Otworzysz tego posta za rok i będziesz jeden z drugim w tej samej du......ie a ten cwaniak Hoffmann z tym drugim krętaczem mają darmowy kredyt.....u was. Wrzucisz jeden z drugim tą kase byle do jakiejsć innej spólki i da więcej zarobić. Co do bossa to też sie udzielał mocno w zeszłym roku .te same głupoty opowiadał. Myśle że to może być nawet jakiś moderator tej spólki bo co za normalny człowiek przesiaduje na tym forum i pisze od prawie dwóch lat cały czas.