Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  15,68 zł , zmiana od tamtej pory: -89,80%

Re: Bonkol i Gardenia!!!

Skoro Pablo1 się nie odzywa to sam sobie poszukałem. I jest :-)

W archiwum Bonkola na Twitchu - https://www.twitch.tv/videos/1220869892?filter=archives&sort=time

A tam:
1. 00:03:00 - wstęp o Gardenii info, że będą klucze. A także, że akcja jest sponsorowana za cytuję "Duża sycylijską i dwa hod dogi z Żabki" :-) Poważnie - jak ktoś nie wierzy to w nagraniu 00:03:50
Jeśli słowa prowadzącego są prawdą to Simfabric przynajmniej swoim współpracownikom nie daje z głodu zdychać :-)

2. w nagraniu 2:25:00 zaczyna się temat Gardenii - klucze mają być rozdawane. Na czat'cie jest SimFabric - szkoda, że na żywo nie byłem bo mógłbym ich o coś spytać :)

3. nie oglądałem oczywiście całości bo trochę to nudne ale temat Gardenii kończy się 4:27 ... rozdano 13 kluczy w trakcie transmisji a reszta "na jutro" jak powiedział prowadzący

4. obecnie po 7 dniach materiał ma 21 tysięcy wyświetleń

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SIMFABRIC 1,01% 1,60 2026-04-24 16:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.