Bloober nie ma szans byc drugim CDR, każdy kto jest tu dłuej to wie. Tak jak poprzednik napisał Bloobery mają jedyną szansę na wejscie na piętro wyżej premierą Cronosa bo wszystko co robili do tej pory to całkowita średniawka a SH to zwykła chałtura za nędzne grosze, gdyby było inaczej, gdyby Sajlent Hil dał im zarobić nie musieliby brac kredytu 45 mln .
Ja tu jestem od ....80 zl , po tyle kupowałęm i utkwiłem, bo naprawdę byłem przekonany, że jak to w gejmingu może się zdarzyć mały cud i tu bedzie drugi CDR...tyle lat i mam pewność, że tak nie będzie. A jakie cuda w drugą stronę tu bywały...oj potrafiła społdzielnia łamać stop losy i robic zrzuty kilkadziesiąt procent w 10 min to oczy przecierałem ze zdziwienia, poźniej już nawet tego nie śledziłem. Bloober to baaaardzo specyficzna spółka, nie wiem co musi sie wydarzyć, żeby kurs wystrzelił .Na pewno to co ogłosili do tej pory, te wszystki zapowiedzi gier nie mają większego znaczenia dla kursu. Jesli Cronos okaze sie sukcesem a ma na to realneszanse to tak strzelam, że może do 50 zł dojdzie max .
To nie jest spółka typi CIG czy inne gdzie w miesiąc potrafią 300, 400 % podrożeć...ale tez nie ma duzych spadków.Fakt.
Ta spółka jest jak stare, nudne , przciętne małżenstwo....gdzie seks jest raz na 3 miesiące , ale co miesiąc jest wypłata, nikt głodny nie chodzi, dzieciaki w miare ogarniete ale bez szans na wielką karierę..
Możemy jedynie z zazdrością patrzeć na CDR .Ale sa takie firmy jak ...np Farm 51 którego bym przyrównał do zmieniającego pracę niespełnionego faceta po studiach, który tyra fizycznie mając nadzieje, że mu się w koncu uda odbic od dna ...CDR to prezes , szsz szefów Jarzyna ze Szczecina .