mirgag nie ściemniaj ludzi że to ich wina bo z twojej wypowiedzi wynika iż jesteś pracownikiem tej firmy a jeżeli tak to dobrze wiesz jak to działa i próbujesz podtrzymać dobry wizerunek tej firmy.Jednak gwarantuje ci jedno że to ci się nie uda bo za dużo ludzi zostało oszukanych.selsior mnie oszukali w podobny sposób.Aktualnie skierowałem doniesienie na firmę ruch do prokuratury.Dowody które zebrałem tylko z mojej współpracy są bardzo mocne a zajęło mi to dobrych kilka miesięcy.Ruch próbował ominąć wszystkie przyzwoite przepisy i wystąpił o pieniądze odemnie do sądu który to początkowo wydał wyrok nakazowy na podstawie nieważnego weksla.Kiedy złożyłem odwołanie dołączyłem wszystkie dowody jakie udało mi się zebrać z posiadanej dokumentacji.A teraz to co jest najlepsze.Zgodnie z prawem mam dwa tygodnie na złożenie zarzutów i ich opłacenie.Ja złożyłem zarzuty od wyroku nakazowego lecz nie opłaciłem ich (odwołanie)-nie wiedziałem że trzeba płacić.Teoretycznie sąd powinien zakończyć sprawę uznając mnie winnym lecz po około trzech miesiącach dostałem pismo ze sądu iż mam tydzień na opłacenie za złożone zarzuty.Jak z tego wynika sąd przyznaje się do winy czyli że został oszukany przez ruch który nie ujawnił wszystkiego,a moje dowody przeciwko tej firmie okazały się bardzo mocne.JEŻELI SĄ INNE OSOBY POSZKODOWANE PRZEZ FIRMĘ RUCH PROSZĘ O KONTAKT NA e mail straznik7@o2.pl być może będe mógł pomóc w wygraniu z tą firmą.Ludzie uważajcie tylko na to iż kończąc współpracę z tą firmą wykorzystują to iż macie żyrantów i ich zastraszają a wtedy ludzie poddają się płacąc niewinne długi ponieważ naciskają ich zastraszeni żyranci.