Dzień Dobry wszystkim.
Pisze tu z problemem, ponieważ wydaje mi sie bo nie jestem pewna w 1000% że zostałam oszukana przez strone do inwestowania Fortissio. Zaczelo sie od tego ze polecono mi tą strone do zaiwnestowania i to przez moją koleżankę która jak mozecie sie domyslec została prawdopodobnie rowniez oszukana. Zaczelysmy inwestowac w padzierniku wiec ta suma pieniedzy sie nazbierała. Zostawały nam wyplacane pieniadze, ale po nowym roku powstaly nowe procedury i trzeba bylo wplacic na ich platforme 5 tys zł by podtrzymac konto. Nie myslalam wczesniej by wyplacac stamtad pieniadze, ale potrzebowalam na szybko pelnej kwoty i sprobowałam ale zadzwonil do mnie szybko mezczyznna i mnie poinformował, ze nie moge wyplacic srodkow ze strony poniewaz moje konto zostanie calkowicie zablokowane....nie mialam pojecia o czym on mowi, bo wedlug mnie wszystko bylo w porzadku. Zostawiłam to w spokoju ale nadal mnie to bardzo meczylo. Zaczelam szukac informacji na ten temat i natrafilam na dużą ilosc osob które zostały oszukane przez wlasnie fortissio. Nie wiem czy faktycznie tez mam sie obawiac, czy jest wszystko okej.....