coinwizr wezcie wynocha mi z tą platformą. Ty no tak sie dalem omamic ze az wstyd. przez miesiac czasu wplacalem im kase i nazbierało sie jakos z 15 tys (bez komentarza) no i profil na ich stronie ladnie wygladal bo i kaska sie zebrala, ale co do czego jak chcialem juz sobie wyplacic bo chcialem zone zabrac na wycieczke to raptownie oni mi plują na ryj i mowią ze nic z tego. Musze wplacic 2 tys zeby moc wyplacic kase...jaja jak uj...dobra dalem juz im te 2 tys, ale z kasy dalej nic. Mowią mi ze platnosc do nich nie doszla.....po tygodniu dalej ze nic nie maja. No ja zglupialem, ej
Dzwonie do banku i tam mi mowią ze wszystko poszlo dobrze, wiec dzwonie spowrtorem do tej dziury zabitej dechami i mowie im ze powinien byc przelew, a Ci ze nie. No juz zaczelem podejrzewac ze cos jest ewidentnie nie tak. Wszedlem na internet a ja w szoku ze tyle ludzi zaczelo sie na nich skarzzyc ze zostali oszukani...biore telefon i od razu na kancelarie dzwonie 50-+3-+12-+2+-19-+6 No i oni to samo mi mowia ze to zlodzieje są. Ja zgłupiał. Nie wiedzialem co ja mam robic bo co da sie zrobic? No nic. Ale juz podjalem sie wspolpracy z tą kancelarią. Nie wiem czy cos z tego bedzie, ale lepiej cos zrobic niz siedziec na dupie i kozy jeść. Moja sprawa poszla do tej prokuratury. Jezeli oni nic nie zdzialają, to ja chyba sam zostane jakims spidermanam