Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: BGE -dlaczego???????

mam w objęciu 97200 akcji, więc Jurku nawet tyle dzisiaj obrotu nie było, więc martwić tezsię nie mogę, bo po 2,50 bym tej ilości nie sprzedał, zresztą nie kupiłem tego po to by po 2,5 opychać. Akcje menadzerskie też ne zostana sprzedane na rynku, tylko pozarynkowo jeśli już bedą chceli je upłynnić, dla mnie to jest super zagrywka, po co wypłacac sobie zysk, gdzie trza podatek zapłacić, lepeij dokptowac troche akcji i mieć zywy kapitał.......sprzedają wystarszeni, a zbierają ci co wiedzą że to promocyjna cena. Jeśli będa chcieli wyjśc to napewno na wyższych poziomach, teraz wywalaja niektrzy ze stratą, albo ci co kupowali wtedy kiedy ja ale mniejszymi pakietami......nie ma co się złościć, akcje i tak będą swoje kosztować, a jak tak spadło to można dokupić, ja za dużo mam w KGHMie, mógłbym sprzedac arcusa co kupłem po 2,80, ale to tez inwestycja na dłużej.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BGE 0,00% 0,05 2017-06-14 11:13:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.