Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,94 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: bez kasowania proszę

Najpierw Małecki musi się wyspowiadać.
Musicie wstrzymać się z odnawianiem upoważnień w PAM, to 1 miesiąc, w styczniu zobaczymy bo PAM przestanie być narzędziem Małeckiego, może to poskutkuje choć pewności nie ma :-(
Potem w zależności od sytuacji, nie ma co wychodzić naprzód.

a jeśli się wstrzymamy z odnawianiem upoważnień to co wtedy? sugerujesz że osoba prezesa Małeckiego uniemożliwia pomyślne zakończenie sprzedaży akcji czy jakiejś ugody??? jestem pewny że jesli beda rozsadne propozycje to prezes Małecki odłozy na bok swoje ambicje.
a tak poważnie to ja niczego nie zrobię dopóki nie bedzie spotkania (przynajmniej) on-line z prezesem Małeckim i jestem za tym żeby oddzielić funkcje prezesa Petrolinvest i prezesa PAM i to w jakiś demokratyczny sposób powinno zostać przynajmniej omówione, natomiast to prezes Małecki mógłby "zdecydować" gdzie dalej chce nas reprezentować.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.