Dnia 2016-08-21 o godz. 08:20 ~panda napisał(a):
> No właśnie trzymajmy się tematu, a nie marzeń, których nie będzie. Prędzej tutaj zobaczę kapitalizację kilka miliardów niż Polaków, którzy opracują i wdrożą plan stymulowania polskich spółek. Mi po prostu szkoda czas u na głupoty, a w takich kategoriach traktuję tę informację. :) A na ten moment skupmy się lepiej na oczekiwaniu na dwa komunikaty. Rozpoczęcie oficjalne i kto będzie twarzą Brastera.
Ciekawa logika, szkoda czasu na glupoty wiec......... poswiece kilka postow na polemike.
Powiem
,,Gdyby tak było to każdy polityk byłby podłączony pod sukces wiedźmina dla przykładu. Widzisz tam polityków?. Spółek jest tysiące, polityk ma Brastera głęboko w .... jak i wiele innych spółek i tak ma zostać. Polityk nie szuka medialności na spółkach, on zarobi więcej w radach nadzorczych. Także, nie będą chcieli, bo im to nie jest potrzebne''
Jak zostanie mi to czarno na bialym wytkniete ze calkowicie sie myle bo wszyscy najwazniejsi probowali sie podlaczyc to po prostu przemilcze temat bo przeciez sa wazniejsze rzeczy, czyli rozpoczecie oficjalne i kto bedzie twarza Brastera
Bardzo odkrywcze tylko nie o tym byla dyskusja i nikt tego nie kwestionuje.
Baw sie dalej sam bo ja ten sposob prowadzenia duskusji uwazam za glupote i na takie cos to czasu tracil nie bede.