Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  26,80 zł , zmiana od tamtej pory: -97,84%

Re: Bedzie wsparcie

Z tym jestem zgodny można stracić jedynie 100 % , lecz zarobić 1000 % ---ładna cyfra co nie ??
I przestańcie dziewczynki się szczypać ......po co ??
Każdemu przecież kto jest z akcjami zależy by było wszystko oki - prawda ??
Prawda !!
I jak na razie zarząd spółki umacnia nas w przekonaniu że robi wszystko by inwestor wiedział że jego pieniądze są dobrze zainwestowane --- byłem widziałem , osobiście rozmawiałem , więc osobiście jestem spokojny ....
Mieliśmy tydzień , gdzie kurs wystrzelił pod 30 zeta .....korekta była wręcz potrzebna .......warto oddać by zarobić kilka tysi i odkupić taniej ???
To zależy , ja mam zakup w bardzo dobrych pieniądzach i przyszłoroczny PIT by mnie wykończył .....hi hi
Dlatego po co ???
Wierzę w produkt od kilku lat i czekam by zamiast mieć na browar mieć cały browar ........
Malkontenci ----- cóż byli , są i będą
Nawet jak za kilka lat Braster zaraportuje zysk powiedzmy 20 mln rocznie .....powiedzą mało !!!
I tyle w temacie ....
Spójrzcie na golasa Zwissa .....od 10 zeta marudzi .....i marudzić będzie nawet przy 100 zetach on wie najlepiej !!!
On jest lepszy od zarządu - wie lepiej
On jest lepszy od funduszy -wie lepiej
On jest lepszy od nas wszystkich -wie lepiej
On wie wszystko , czyli nie wie jak zarobić ----golasek
Zmieni się wycena zmienią się trole .....ot takie nasze piekiełko
Lecz to my podejmujemy sami decyzję przy ENTERZE ....
Pozdrawiam ........

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.