Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,71 zł , zmiana od tamtej pory: 120,42%

Re: będzie jutro rajd pod espi??

To ile masz? 200k? Bo ostatnio 50 można było spieniężyć:)
Dobry samochód to jak? Bo to też zależy od portfela:)
Oczywiście ZB sobie może pisać, ale na razie to tu się nic nie wydarzy, wg mnie… więc czas, by kupić tanio jeszcze będzie, nawet po 0,9 spokojnie kupisz jak coś się dziać będzie…także bajki .. pełna zgoda, ale działania zarządu ja dla mnie osobiście pozytywne, więc z tych 50k ja np. Nie skorzystałem… sobie leży… straty i tak już większość rozliczyłem(więc podatek mniejszy poszedł na złodzieju z pisu, na bez rybie i to ryba)

Ps1 Moja także największa wtopa:) ale, lekcja odrobiona i tyle:)

Ps2 Ktoś mnie pytał jakoś w marcu czy 3, 6 będzie:) cóż odpowiem teraz: a czy ja mam jakąś magiczną kulę?:) każdy ma swój rozum i swoją kasą zarządzać chyba potrafi?:) a jak nie potrafi to radzę lokaty lub obligacje, a nie giełdę…szczególnie bananową:)

Ps3 po 2k dziennie byś opychał to i byś się tych 200k pozbył:)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HILANDER -4,86% 1,56 2026-05-13 14:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.