Na jesieni Łysy powiedział w wywiadzie TV,ze będzie obciążony IV kwartał 2010 r i I kwartał 2011 r kosztami i tak się stało.
Niema obecnie jasnej deklaracji strony co na dalsze kwartały do tej pory było tak ,ze obciążone były w roku 3 kwartały kosztami a jeden nie.
Jeśli nie będzie czytelnej informacji dla inwestorów jak w przyszłych latach to będzie wyglądało to niema co liczyć na jazdę w górę.
Kluczem rozwiązania tego patu jest powołanie rewidenta BDO i jasnej deklaracji zarządu na tema rozliczania się z goodyearem.
Można iść na ustępstwo nawet niech obciążają 2 kwartały a 2 nie i to by dało nam przy obecnych przychodach prawie 120mil zysku rocznie i jest git i mamy co roku prawie 10zł dywidendy na akcje lepiej nie trzeba.
Tom jeśli tego nie będzie to znów będą mnie kupować za 2 cukierki,kto mi je da to zagłosuje na niego bo jestem biedny i muszę brać co mi dają lubię żyć nadzieją ,że kiedyś znów dostanę te 2 kilo kiełbasy haha a jak dadzą mi dużo tu zrobić to będę ich miał w tedy w d***e i pokarze im gdzie raki zimują haha.