Plikot- trzeba czekać w bulu i nadzieji nie wiem, teraz wystarczy tylko zadzwonić do sędziny i powiedzieć ,ze wyrok sprawie rewidenta BDO żeby zapadł trochę w późniejszym terminie i to już wystarczy jak by decydował o ważnych posunięciach.
Nie tylko na Dębicy akcjonariusze są rozwścieczeni, jak czytam na innych spółkach to nie którzy nawet wariują tak są już rozbici wewnętrznie.
Tu już jest co najmniej około 40 spółek co do których Prezesów powinien być już zastosowany areszt,powinni być 6 rano powaleni na podłogę w domu albo wyprowadzeni w kajdankach z firmy.
Już mija 6 miesięcy a o wyroku niema żadnego słuchu a powinien być wydany zgodnie z prawem do 4miesięcy.
Do Pana Ziobry dzwoniłem do Brukseli żeby przyjechał do kraju i jak najszybciej zrobił porządek z tą mafią, był bardzo obrażony na nas i powiedział mi ,że róbcie teraz sami ten porządek.
Musiałem go przeprosić bo ja na początku z tym wyprowadzaniem w kajdankach o 6 rano myślałem ,że to mnie będą wyprowadzać tak mi to wmówiła obecna ekipa rządząca i dlatego zagłosowałem na nich.
Słaby jestem psychicznie co ja zrobię i pewnych rzeczy nie rozumiem nikt mi tego nie wytłumaczył ze może być inaczej, jeszcze pól roku temu mogłem glosować na tego co mi da 20zł podwyżki albo da zarobić na 2 kilo kiełbasy i mógł by mieć mój głos.
Teraz nie co zrozumiałem jakie ja poniosłem ogromne straty na Dębicy przez te głosowanie na nich, oni mi dali 2 kilo kiełbasy i podwyżki 20zł a ja straciłem przez ten czas na Dębicy 1 milion zł.
Teraz już nie będę taki głupi zrobię tak, jak dostanę podwyżkę od mafii 20zł i 2 kilo kiełbasy to zagłosuje odwrotnie na Jarka bo teraz juz taki głupi nie będę bo to nie mnie będą wyprowadzać o 6 rano w kajdankach tylko ich.
Pawlak i Lepper jeszcze byli głupsi od de mnie bo za 2 wagony wysłania słoniny do Rosji chcieli rozbroić armię naszą tylko w porę uratował nas Jarek.
Trzeba było 4 lat abym to zrozumiał i nadal nie wiem czy mnie znów za grosze nie kupią bo jestem bardzo chwiejny haha.