Gentelmani nie piją przed południem :) . Co do większego doświadczenia pamiętam jak miał skakać Robert Mateja przed Jego skokiem też mówiono że bardzo doświadczony zawodnik a skakał baaaaaaaaardzo daaaaaaaaleeeeko :) Nie wiem co mogę Ci doradzić w sprawie pbg może to co mówiłem wcześniej ja bym w to nie zainwestował ale jak już tak się stało to obserwuj i czytaj komunikaty i wyciągnij odpowiednie wnioski . Ciekawy jestem wyników pbg za pierwsze półrocze -być może to będzie impuls . Kov nie jestem pewien czy idzie w dobrą stronę bo ostatnio można było przeczytać komunikat w którym mowa jest o zamianie skryptów dłużnych na akcje . Jeśli akcji jest coraz więcej to ich cena jednostkowa spada bo kapitalizacja spółki jest określona i gwałtownie się nie zmienia . To jest tylko moje zdanie więc się nie sugeruj po prostu ja nie zainwestowałbym również w Kulczyka . Co do permedii wycena nie musi już spadać wystarczy że będziemy tak kulać się kilka miesięcy a może i lat na takim poziomie to wtedy wszystkim ta inwestycja wyjdzie bokiem . Ale wierzę że tak długo czekać nie będziemy . Pozdro !