Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,15 zł , zmiana od tamtej pory: -98,32%

Re: Bardzo dobra spółka

Nie wiem co jest z pozyskiwaniem inwestorów. Wiadomości jak na lekarstwo a i dyskusji na forum jak na lekarstwo. Spółka ładnie zmniejszyła stratę ale co z tego wynika- nic bo nie wykorzystano tego by przedstawić drogę rozwoju spółki w 2016r. Jakby nikt w spółce nie wiedział że reklama dźwignią handlu ( akcjami też) Pod koniec roku jest spory obrót akcjami bo ucieka się od podatku i nie wykorzystano tego okresu.. Wystarczyło wrzucić kilka informacji o spółce, produktach i planach na przyszłość.  Coś mi się wydaje że zarządzanie spółką jest skostniałe i nie podejmuje się  żadnych kroków by dotrzeć do potencjalnych inwestorów. A przecież giełda to najtańsze źródło inwestowania. Nie namawiam do koloryzowania sytuacji firmy ale czy spółka nie ma czym się pochwalić? Nikt nie potrafi sklecić paru pozytywnych zdań? Nie jest to tylko moje zdanie ale również specjalistów od marketingu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SCOPAK 4,95% 0,05 2020-06-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.