Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Bajka o VISION !!!

Mam pytanie do grafika-animatora (zawodowca w tej dziedzinie) : z Twojego doświadczenia jaki jest potzrebny czas Platige, na wykonanie swojej części filmu? Mnie laikowi wydaje się,że potzrebują około 1,5 roku... więć mogą nie zdążyć z założonym terminem....
Ale jest jedna ważna (chyba) rzecz w tej animacji : ich system (VIV) do animacji postaci na żywo... ( gdzieś na ich stronie było napisanie że testowali ten system na postaciach Bug Muldoon) - jakie to będzie miało przełożenie na czas produkcji? Potrafisz to określić? Czy taki system będzie ogólnie potrzebny na rynku (np. takim firmom jak Platige czy samemu Tobie?)?
To wg mnie będzie klucz do sukcesu tego filmu i przyszłości Virtual Vision.
Firma Vap Video swego czasu też stworzyła podobny system... który swego czasu zakupiła również TVP.........
Oby z tym systemem animacji na żywo produkowali po kilka filmów na rok....
I to powtórzę , wg mnie byłby kosmiczny sukces tej firmy...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.