Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: aż tak się mylę ? Zamiast od roku prognozowanego 1,5 zł ledwie 75 gr

MC2,

wiem o czym mówisz. Kumaty jesteś. To samo słyszałem od mojego doradcy z DM aby zapomniec o DSS i przeskoczyć np. Boryszew. Z analizy technicznej powiedzial, ze widzi tylko czarną dziurę.
Rozumiem, że analizy techniczne mogą mówic tak czy inaczej, ja sie na tym kompletnie nie znam. Lubię sobie pograć na giełdzie i poczatować z ludzmi takimi jak tutaj na forum.

Bawie się od 2010 i nawet jak była hossa to zawsze cos ugralem, teraz to mieszanie i najczęściej w plecy.
Powiem ci tylko ze tak sie przejechalem na KGHM mimo świetnych analiz technicznych, bo nasz PREMIER, przyjaciel NARODU POLSKIEGO wspomniał w expose o podatku od miedzi i dupa.
Koniec sam znasz. W trzy dni zleciało z 176 na 128 zl.
Tak więc jak pojawia się jakieś ciekawie wiadomosci, cała technika może zawieśc i będziemy mieli 8,9 a może 10 zl.
Free float jest tylko chyba 4,9 mln akcji.

RYZYKO jest duże, zgadzam sie ale jak odbije ostro?? to będzie przykro.

Czy mógłbyś mi cos polecić do czytania abym mógł pojąć te analizy techniczne? Cos dla leszczy czy trolów, ha ha ha, jak mnie tu niektórzy koledzy nazywają, no wiesz cos prostego abym mógł to szybko pojąć.

Znam się bardzo dobrze np. na trygonometrii sferycznej i jakbyś chciał to też mogę coś polecić w tym temacie. A co do analiz, to płace chłopcom w DM i mówią mi co widzą w kryształowej kuli.
Powtarzam, jeżeli chodzi o DSS to widzą czarną dziurę.

Dobrej nocy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DSS 100,00% 0,04 2015-09-10 15:22:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.