Powiem tak są tylko jeszcze dwie firmy notowane na giełdzie które się zajmują elektroautomatyką jedną wszyscy doskonale znają z NC bo ciągle ma te same poziomy notowań od lat a inna to słynna ELX . Tutaj za bardzo wielki plus przemawia to ze będą w tz. OZE. Atrem zajmuje się ogólnie tz. budowlanką przemysłową to tutaj będą wielkie pieniądze one przyjdą tak czy siak z czasem tak więc myślę ze Atrem ma przed sobą ciekawy rozwój lepszy niż Columbus choć nie ma co ich porównywać teraz na dzień dzisiejszy może później.Wiem też ze oczywiście ze znajdą się inne spółki które będą miały podobny profil działalności:). Tak więc ile ta grupa zrzeszonych firm tego nie spieprzy to będzie tutaj naprawdę dobrze. Akcji jest bardzo mało no chyba ze później zrobią dodruk ale będzie tym dodruku naprawdę mało akcji i tylko dla głównego inwestora w wyłączeniem obecnych akcjonariuszy.Krótko i na temat za 1 -3 lata będą plony z tych dzisiejszych podjętych przez was samych inwestycji.Nikogo nie namawiam i nie zachęcam po prostu sami podejmijcie decyzje w co inwestujecie Ja osobiście inwestuje w przyszłość dla nas wszystkich:)