Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  32,50 zł , zmiana od tamtej pory: 78,46%

Re: Atal odnotował w III kw. 2022 roku ok. 67,1 mln zł zysku netto

Ok Transek patrzác okiem gracza czy inwestora który w końcu ma pomnażać swoje pienądze masz całkowitą rację bo Ty zarabiasz a ja tracę Ktoś więcej powie po co mi dobra zarabiająca spółka jak cena akcji spada to chyba inwestycja bez sensu .Tak się dziwnie składa że jak już wszyscy stracą nadzieję i sprzedadzą zaczyna kurs rosnąć . I zazwyczaj ktoś zarabia kupując na samym dołku Ja osobiście pomijając aspekt filozoficzny i skrupółow których na giełdzie nie powinno być napiszę tylko dlaczego ja inwestuję w takie spółki a nie gram z trendem .Odpowiedż jest bardzo prosta .Traktuję inwestycję jakby to była moja własność z którą mogę się nie rozstać ale niestety również z czasem sprzedaję bo zazwyczaj po jakimś czasie spółka jest zauważona przez rynek wiadomo rynek porusza się falami
A ja staram się kupować dobre spółki ale w trzeciej fali tylko trzecia fala nie może spadać po niżej pierwszej a tu spadła dlaczego tak się stało bo znów był ruch trzy falowy a nie pięciofalowy jak mówi teoria ale i tak po tym spadku nastąpi trzecia fala wyższego stopnia a mnie nie przeszkadza że nie kupiłem na dołku bo nie rośni mi ciśnienie z powodu spadku jak przy graniu w spółki które istnieją tylko po to żeby ktoś na nich grał wiem co posiadam i że po wzroście o 300% dywidenda nie będzie już tak opłacalna ale inwestując nie kupuję żeby zarobić tylko bardzej zarobić bez stresu Nie wiem czemu to zamiast rosnąc spada No cóż jeden zarabia vo miesiąc ja zarabiam raz na dwa lata pozdrawiam wszystkich a najbardziej tych bez nadziei na wzrosty .Przecież życie jak i fortuna lołem się toczy skoro się jest na dole to znaczy że kolej na ruch w górę .

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ATAL 0,00% 58,00 2025-10-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.