Jak wiesz, mnie większość na tym forum zmieszała, ale jest parę fajnych osób, dlatego napisze dla nich.
AS. podzielam Twoja opinie, ze czeka nas cofka, dlatego zanim mnie zmieszano z g... pisałem, ze dojdzie do 0,8 i się zatrzyma. Ale zatrzyma nie dlatego że ja tak chce, tylko dlatego, ze nie ma w firmie potencjału dla potęzniejszych informacji.
Info o kontrakcie za 340 tys, przy tej licznbuie kacji jest mało profesjonalne, bo obecny zakład wyprodukowac więcej nie potrafi, lub ma z tym kłopot. Dlaczego tak to widzę? Nadal monituję swoje zamówienie i nic. Migaja sie, że już, że jutro a minał prawie miesiąc. = chcą obsłuzyc tamto zlecenie, amiast drobnicy = nie maja tego na półce. A nie maja bo laboratorium w klaudynie, kotrego fundamnenty mielismy juz obecnie widzieć, nie powstanie. na nawa dzoiałke jeszcze brak dokumentacji, dlatego
Podsumowując.
Jest realne, ze cofniemy sie do 0,6XX, powozimy sie do przełomu roku, i wtedy dopiero solidnie odpali, może powyżej 1,2. Oczywiście, jesli do tego czasu ruszą prace na nowej działce i beda inwestorzy. Poprzednai informacja o poszukiwaniu inwestora jakby cofa nas o kolejny kwartał. Podobno inwestor już był. A teraz znowu nie ma?
Karmienie nas informacjami, że bedzie kolejny kontrakt za 300 tys, to zabawa. Przelczcie zysk netto z takiego kontraktu na ok. 200 tys. Ile to jest na akcję?
Przypominam, nie mają większych mocy produkcyjnych.
A tak w ogóle to bardzo ciekawa technologia i pozytywna przyszłość. Warto mieć ten papier, ale napewno nie drożej niż teraz.
Pozdrawiam
Gerg