Dnia 2011-03-14 o godz. 20:54 ~row napisał(a):
> Super stwierdzenie "Nieoficjalnie mogę
> powiedzieć" :)
To tak jakby powiedzieć:
> "przecież i tak wszyscy wiecie, że jestem
> insiderem lub działem PR firmy, więc powiem Wam tyle ile
> mogę by mnie do ciupy nie wsadzili :).
No ale pewnie lepiej
> tak, niż jak ze spółek nikt nic nie pisze i nic nie
> wiadomo.
Zachęcam do lektury zarówno raportów kwartalnych jak i do lektury samego raportu rocznego. Mylisz się co,d sposobu rozliczenia dotacji. Gdyby jej nie było, nie byłoby po prostu tych wydatków- zwłaszcza,że spora część poszła na zewnątrz firmy a zleceniobiorcy byli wyłaniani na podstawie konkursu ofert.
Nie jestem "insajderem" co chyba dość wyraźnie widać po moich wpisach. Działam w szerko pojętej branży IT i jeśli piszę,że wiadomości są niepotwierdzone, to znaczy,że są tylko i wyłącznie zasłyszane(nie mam żadnego kontaktu ze spółką) i dopóki nie zostaną potwierdzone przez spólkę, tak należy je traktować.-zwykła plotka Przepraszam za niezręczność tego sformułowania urażonych, bo widzę,że tacy istnieją.
Piszę o spółce od kursu w okolicach 3.1pln i nigdy nie starałem się pisać z pełnym przekonaniem.Myślę,że osoby, które podzielają moją wizję tej spółki nie są zawiedzione. Uważam,że rodzi się nam potentat branżowy w skali Europy środkowo-wschodniej i oceniam śledzenie losów tej spółki jako bardzo pouczające i ciekawe doświadczenie. Model biznesowy i nowoczesny sposób zarządzania po prostu mi imponuje.
Przynosi też oczywiście niemałe korzyści materialne, ale na razie wirtualne. Dopóki nie sprzedam akcji niestety take pozostaną.
Jeśli masz coś konstruktywnego do napisania to proszę bardzo . Na razie próbowałem powyżej odeprzeć atak, ale sam nie wiem czy warto było....