Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,46 zł , zmiana od tamtej pory: -88,55%

Re: Artykuły z ostatnich dni

Wszedłem jeszcze raz na podstronę chińskiego Weibo poświęconą Model Builderowi i zmieniłem nieco ustawienia przeglądania. Dostrzegłem, że pojawiła się większa liczba materiałów różnych chińskich influencerów, wszystkie począwszy od 14.09.2021 r.:
https://s.weibo.com/realtime?q=model%20builder&rd=realtime&tw=realtime&Refer=weibo_realtime
Aktualny bilans otworzeń prezentuje się następująco:
10000 wyświetleń 18 dni temu
4156 wyświetleń19 dni temu
9116 wyświetleń19 dni temu
6941 wyświetleń 20 dni temu
25000 wyświetleń 19 dni temu
122000 wyświetleń 19 dni temu
3651 wyświetleń19 dni temu
44000 wyświetleń 19 dni temu
274000 wyświetleń 1 miesiąc temu
7090 wyświetleń 2 miesiące temu
1263 wyświetlenia 2 miesiące temu
154 wyświetlenia 2 miesiące temu
47000 wyświetleń 2 miesiące temu
79000 wyświetleń 2 miesiące temu
Teraz sumaryczny bilans otworzeń powyższych materiałów prezentuje się jeszcze bardziej imponująco: 633371 wyświetleń.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOONLIT 20,00% 0,40 2025-09-23 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.