Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: artykuł w parkiecie

cześć bogaty... Jeśli chcesz wiedzieć gdzie siedzę, to napiszę ci: ekoexport, bomi, energopld... przy czym w chwili obecnej mam akcje tylko ekoexportu... tego gówna nie tknę, bo wolę sobie bomi kupić i mieć większy wolumen i pewność wyskoczenia, niż czekać tutaj na niepewny wzrost. A piję w każdym poście do tego co mówił i planował prezes, do wałków które są tutaj kręcone nie od dziś (kopenhaga przy całym klimacie commedia dell arte jaki kreuje ma jednak rację), do masy naganiaczy na wzrosty :) hehehehe... jak spadło ostatnio do 19 przyznam, myślałem żeby kupić, dzięki bogu kupiłem bomi... sprzedałem za 29 (też myślałem że się wyleszczyłem bo zarobek ok, a poszło na drugi dzień na 35)... tutaj za każym razem jak wywalałem na poziomie 4x, 3x... myślałem, pewnie się wyleszczam ;) no i potem były drastyczne spadki... i nadal są. Dzisiaj przy średniej 4x którą uznawałem w lutym za zajebistą miałbym tutaj kolosalną stratę.

Naganiać nie muszę, bo zasięg tego forum jest mniejszy niż np. publikacja w parkiecie, a treść tej publikacji jest jednoznaczna. Jak ktoś ma wątpliwości, niech kupi "po taniości" i wróci tutaj za pół roku. Co z tego, że w międzyczasie będą drobne podbitki 20% na niewielkich obrotach, jak kurs będzie się obsuwał na 10gr... ? Bo co do kierunku chyba nikt nie ma wątpliwości. Na regnonie też do czasu emisji kurs stał w miejscu po czym z 9 groszy zjechał na 4. Trzeba więcej? Potrzymają was na poziomie 19-21 żebyście się oswoili z myślą o emisji, jak zaczniecie sobie racjonalizować, co jest naturalnym mechanizmem obronnym, to przy spadkach na 16 zaczniecie uśredniać i o to im właśnie chodzi.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.