Dnia 2021-10-28 o godz. 16:39 ~Qbq napisał(a):
> Po mojemu - najpierw przez ostatnie pół roku było za dużo tutaj ochów i achów.
> A teraz jest odwrotnie - lekkie przerażenie.
> Gdyby obie sytuacje uśrednić i cierpliwe czekać bez intensywnych "wodotrysków" o rewelacyjnej przyszłości POZ (kto chce to wie przecież swoje) - to byłoby dla wszystkich lepiej.
> Jak mawia stare przysłowie: pieniądz lubi ciszę.
>
> Teraz cierpliwi przeczekają, niecierpliwi wyrzucą.
> Szkoda tylko niepotrzebnych nerwów - osobiście sądziłem, że korekta będzie płaska max do 4,8zł, ale stało się inaczej.
> Gdyby człowiek wiedział to bym wyrzucił wszystko po 5zł i odkupił teraz ... ale wiadomo mądry człowiek jak wie co się stało.
> Korekta po takim wzroście musiała być.
> Przede wszystkim żal, że POZ taką ma marną i ubogą politykę informacyjną. A jak nic się nie dzieje to dochodzi do głosu ktoś zainteresowany na niskim wolumenie wystraszyć i skupić wystraszonych.
> A teraz to po mojemu jest taka gra na wystraszenie, bo widać to po dziwnych nickach na forum, które pojawiły się znikąd i ujadają.
> Ale trochę potrwa i wrócimy do 5zł ;)
W sumie to się z Tobą zgadzam ze :) może tylko uwaga o tych 5 zł, to nie o te wartości jest tutaj gra:)
Jeszcze odnośnie tych ochów achów...patrząc przez pryzmat innych spółek tutaj jest naprawdę jakiś poziom na forum:) Praktycznie nie ma naganiania , każdy co najwyżej pisze ze kupił, dokupił lub sprzedał plus inf o spółce. Ja wczoraj dokupiłem i lekko załuje bo dzisiaj byłoby więcej akcji w portfelu za te pieniądze:):)....