Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: apel do moderatora - proszę o blokowanie Atoniusa bo

On jest niereformowalny, na wielu spółkach w ten sam sposób wyprawia taką manianę . Zobacz np link z Trakcji.
A wystarczy wejść na forum Trakcji i gdzieś od 15-stej strony i dalej jest bogaty materiał pewnie ponad tysiąc postów jego niby niezainteresowanego akcjami Trakcji. A produkował się w dzień i w nocy !!!

https://www.bankier.pl/forum/pokaz_tresc.html?thread_id=2800472&strona=1

https://www.bankier.pl/forum/temat_cztery-zlote-mysli-antoniusa-zgloszine-do-ksiegi-rekordow-absurd,11933909.html

Cztery ,,złote" myśli ANTONIUSA zgłoszine do KSIĘGI REKORDÓW ABSURD

1. Autor: ~Antonius [83.14.251.*], 2012-09-11
czeka was zwała do dolnej lini trendu spadkowego -30groszy witamy w 2012
nie inaczej

2. Autor: ~Antonius [83.25.210.*], 2012-09-28
... a TRAKCJA ILE PODSKOCZY 300%? co to jest kolego przy takich małych obrotach na tym gniocie no chyba ze ty jestes inwestor za 10tys zł no to powodzenia w kiszeniu ogóra na tym trakcyjnym syfie...

3. Autor: ~antonius [83.25.210.*], 2012-09-27
najlepsze spółki do wzrostu to te ocierajace sie o BANKRUCTWO
a nie takie gnioty jak TRAKCJA

4. Autor: ~Antonius [83.25.228.*], 2012-10-05
...do tego spadająca marża dla trakcji oznacza kłopoty finasnowe ..stąd te naganianie na tego gniota -bankruta tak myślę !!
....................................................................................................................................

Raz mówi ,że zwała na 30 groszy, drugi ,że pójdzie w górę ale tylko 300% ...
następnie poleca bankruty bo na nich najlepszy zysk (co tam marne 300%), ale Trakcji jak podkreśla za bankruta nie uważa - dlatego nie poleca.
A po czasie (na złość szybkiemu )uważa jednak Trakcję za bankruta i.. dalej nie poleca.
Głupie to co piszę ,ale powiem szczerze ,że takiego czuba to ja jeszcze w nie spotkałem.

Do tego mafia (komuniści) na złość Antoniusowi zrobiła podbitkę kursu : )))))))))))))))

towarzysze zrobiliśmy podbite żeby uciszyć antoniusa
Autor: ~Antonius [83.25.210.*], 2012-09-27 17:01

A ja tu siedzę na forum i piszę (jak mówi ) bo mi płacą , tylko że ja jestem zalogowany - moje dane jako AKCJONARIUSZA Trakcji znane są w spółce Trakcja, TVNCNBC I IDMSA , a on usilnie UNIKA zalogowania !!!!!!!!!!!!!! i setki jego wpisów na Trakcji tak BEZINTERESOWNIE ?
De bill, to de bill , ale chyba jakiś cel ma ???

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SADOVAYA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.