Chcialem napisac dluzsza wiadomosc, ale cos mi nie chce forum jej puscic, wiec po skrocie.
Widze dwa potencjalne "zrodla" z ktorego moze byc zaczerpniete te premiowane wydarzenie.
1. Umowa EBI - Tutaj moze byc mowa o wypelnieniu warunku umozliwiajacego wyplate drugiej transzy (chyba nawet sprzedaz jakiegokolwiek urzadzenia z tego co pamietam tu sie lapie), lub moze byc to nagrodzenie Ruty, za spelnienie warunku wyplaty 2 i 3ciej transzy (W tym scenariuszu Ruta przyniosl spolce EBI i zostaje za to wynagrodzony).
2. Zalacznik do ESPI 30/2021.
Tam mamy ok 10-15 "przyszlych celow" za ktorego wypelnienie Ruta mogl sobie "wychodzic" u zarzadu Premie.
Tam mamy takie cele jak "uruchomienie PEA" / "uruchomienie produkcji srednioskalowej" (zauwazcie ze maja ostatnio oferte pracy na planiste produkcji).
Niestety po sposobie w jaki jestem przez spolke traktowany potrafie sobie wyobrazic ponowne odkrecenie kota ogonem przez Rute i przedstawienie, jednego z elementow opisanych w ESPI 30/2021 jako wlasnie "wielkie przyblizenie o transakcji" / "ogromny sukces" za ktory to przeciez Rucie nalezy sie premia.
Niestety za tym drugim moze przemawiac to, iz nie ma uwazam zadnego innego logicznego wytlumaczenia ESPI z 30/2021 - a teraz podpiecie sie pod realizacje tamtych celow premiami dla zarzadu... niestety potrafie sobie wyobrazic - aczkolwiek uwazam, ze powinno sie jasno powiedziec, iz np. wyplacenie Rucie takiej premii za uruchomienie PEA byloby kompromitacją Scope Fluidics.
Mam nadzieję, iż się mylę, ale sposob ich komunikacji z nami, rebusy, szarady, przecieki przed dużymi tąpnięciami, przespane miesiace, sciemniamie o kontaminacji krzyzowej, pisanie w sposób podpuszczający nas i udawanie że "Polacy nic sie nie stało" (gdy de facto komercjalizacja miałą być rok temu) - mi już się przejadło. dla mnie DOŚĆ.
Jak chcieli sprzedawac w 2022 albo i pozniej to czemu klamali pisząc co innego???
Obym się mylił i oby spółka się nie skompromitowała za kilka miesiecy pokretnym tlumaczeniem powodu przyznania Rucie takiej premii za wydarzenie inne niz ogloszenie transakcji sprzedazy CD.
Przepraszam za moj ton, ale mam juz tej spolki dość i na dzis dzień uważam, że nie tak to miało wyglądać. Trzeba to w koncu powiedziec glosno, a nie spijać każdy syf ktory nam ostatnio spolka serwuje.