elb piszesz tak jakbym to ja miał cie poinformować o splacie obligacji niezamiennych, ja cie nie poinformuje o tym, napisz proszę do firmy, niech ci oficjalnie jako akcjonariuszowi odpiszą ze obligacje zabezpieczone w kwocie … zostały splacone, transakcja miała miejsce …, dodatkowo zapłacili należne odsetki w kwocie … za okres od kolejnego okresu odsetkowego do dnia wykupu itp., przecież takie rzeczy nie sa trudne dla ciebie, wystarczy poszukać oficjalnego maila do firmy, znaleźć na stronie osobe do której należy takie informacje wyslac i cierpliwie czekac na wiążącą odpowiedz.
klepiesz jakies wypociny na forum, to dlaczego boisz się napisac do "twojej" firmy maila, nie trzeba wcale dzwonic i wysluchiwac bzdur, napisz, wyślij, odbierz, wydrukuj i masz na pismie oficjalna odpowiedz w sprawie przez która spac nie możesz, to jest takie proste, kwestia czy uwierzysz w odpowiedz czy nie już zostawiam tobie,
proszę cie tylko o jedno: po otrzymaniu odpowiedzi przepisz ja slowo w slowo na forum zakladajac now watek np.: splata obligacji zabezpieczonych