Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  7,35 zł , zmiana od tamtej pory: -32,79%

Re: Analityk mocno ściął wycenę Cognora, do 4,41 zł... Jaja....

Zamknięcie bez znaczenia. Jak ktoś obserwuję Bowim i arkusz zleceń to wie jak odbierane są akcje na niskiej płynności. Obecna wycena rynkowa jest poniżej zysku netto za 2021 r.

Gdzie są realne zlecenia kupna pisałem ostatnio. Duża część akcji została ostatnio przewalona przez spółdzielnie. Kilku drobnych sprowokowali i tym sposobem można było kupić akcje w bardzo atrakcyjnej cenie.

Będą chcieli to i tak mogą jeszcze trochę się pobawić na arkuszu. Na tym bananie wszystko możliwe.

Ostatnio rosną spółki spekulacyjne, a fundamentalne mizeria!! Taki mamy klimat na GPW.
Na moje wraz z BOWIM może być odbicie na Stalprofil (do obserwacji). Tam też zebrano dość sporo akcji od drobnych.

Ostatnio na Bowim niejaki Zz napisał, że sprzedał 30 tys. akcji Bowim i wszedł w Cognor...
Wydaje mi się, że na Cognorze już jest pozamiatane i prezes resztę akcji odkupi poniżej 9 zł.

Obecnie GPW bardziej kojarzy mi się z kasynem, niż inwestowaniem w zdrowe fundamentalne spółki, niestety...
Jak pisałem ostatnio dokupiłem ponad 2000 akcji w cenie 7,2 - 7,3 zł.
Cierpliwie będę czekał!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BOWIM 0,00% 4,94 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.