widzę że kolega na rekomendacje patrzy. Tak czy inaczej rekomendacje dla Duonu to dodatkowy plus który sciąga mniejszych inwestorów. tutaj są dobre fundamenty i obecna AT. 2 zl to silna linia oporu. widać że nie chcą oddawać i mają racje. krótkoterminowcy będą niezadowoleni bo nie wiedzą co robić jak nie ma lokalnego dołka. zaraz formacja minimalnej korekty się zamknie i ruszy do góry. Spółka się cały czas rozwija i stanowi konkurencje ale dużych firm. rok 2015 to rok malych i średnich spółek dzięki sytuacji gospodarcczej
więc na pewno można stad jeszcze wycisnąć sporo kasy. Ja tu siedzę o poczatku 2014r więc ruch o 10gr w góre czy w dół nie ma dla mnie znaczenia więc nie naganiam Cie tylko przedstawiam moją opinie na ten temat. Jak chcesz dokupić to zrób to niebawem bo juz powoli zaczyna się gra pod skonsolidowany raport z 2014 więc tak historycznie można strzelać że za tydzien lub dwa bedzie wybicie. teraz jest idealna sytuacja - po większej korekcie i dosłownie chwila po odwróceniu a raczej przywróceniu trendu wzrostowego.