Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,09 zł , zmiana od tamtej pory: 467,05%

Re: Ależ by się zdziwił jakby mu tego batona zjedli

Witam .Kiedyś miała miejsce dziwna sytuacja.Wracałem z imprezy .Jakiś starszy ,trochę siwawy gosc mnie zaczepił ,i mówił ,zeby mu pewna czesc ciala pokazal.Dodam ,że nie jestem pod żadnym pozorem gejem .Kilka razy w zyciu miałem stosunki z Paniami ,i nadal ich widok mnie podnieca. .Ale nie wiem co wtedy mną kierowało.Więc pokazałem mu .Trochę z podniecenia ,bo mi stanał,a z drugiej strony pomyślałem sobie,że jak mu włożę głęboko to sie oduczy.I zaczal mi obciagac .Potem chcial sie lizac,ale powiedziałem,że nie jestem gejem.I sie nie lizałem.On potem dalej robi i buzia ,i reka mówiąc ,żebym trysnal .A ja mu wtedy tak wlozylem ,ze masakra(myslalem,ze tak mu dam nauczke ,żeby ...owi sie odechcialo nastepnym razem kogos nie zaczepiac i ro bic lo da).I powiedzialem ,że jak mam trysnąc ,skoro nie jestes kobietą,i powiedzialem ,żeby spie******.I sobie poszedl.Dodam ,że nie tryslo nic.Z racji,ze bylem niezle pijany to dokladnie tego nie pamietam.Po pijaku robi się niestety różne rzeczy.Czasem i głupie,których się strasznie żałuje.Ale   nie moge sobie tego w głowie  poukladac,że takie cos zrobilem.Troche mi sie zyc odechciewa .Obrzydza mnie to.Masakra.Ochyda.Nw jak mogłem to zrobić .Chciałbym cofnąć czas.Od tego czasu nie chodzę na żadne imprezy ani nie piję alkoholu.Cały czas to do mnie wraca.Jakby to było z kobieta ,to bym to jakoś przeżył.Wiem ,ze to bylo ...yczne ,nienormalne . Normalnie nigdy bym takiego czegos nie zrobil.Zastanawiam się czy nie skorzystać z pomocy psychologa ,bo przez to wydarzenie nie mogę normalnie zebrać myśli.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MUNAR -4,04% 0,50 2025-10-03 16:44:26
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.