Dnia 2017-12-19 o godz. 09:52 ~dani napisał(a):
> Cwaniak jakich mało :D usuwa posty na blogu, które go przerastają i na które nie ma argumentów :D
>
> Kruszek do listy bajkopisarz, mitoman, ignorant.
>
> No właśnie ignorant, tu tego nie poruszyłem :D kruszyna nawet nie sprawdziła kto obejmuje akcje i w jaki sposób :D przerosło go odczytanie raportów, co widać po jego wpisach :D Łap leszczu, bo zaś mi usuniesz posta na tym śmiesznym blogu :D:
> -AEK Ukraina wskazała podmiot do objęcia akcji, dlatego powstał niedawno :D Sprawdź kiedy powstał AEK Ukraina, o ile to też Cie nie przerasta :D
> -Kwesta paragonów była podana, mam jedynie starsze zdjęcie z 2012, ale to też obrazuje skalę sprzedaży i odsetek negatywnych opinii :D Jak komuś chce się kopać w tematach na banku to parę miesięcy temu był z tego roku screen z liczbą około 1000paragonów
> https://imgur.com/7bkBCbG
>
> Także no właśnie bajkopisarz, mitoman, ignorant, a teraz także lisek chytrusek :D
>
idz sie leczyc na glowe bo kultury to zadnej nie masz.ps nie musisz wchodzic na blooga do adama takich cwaniakow nie potrzebuje bloog,dla mnie super analiza adam pokazales co piszczy w spolce aleja