Dnia 2017-12-19 o godz. 06:11 ~bolek napisał(a):
> Dnia 2017-12-18 o godz. 12:59 ~dani napisał(a):
> > Tak jeszcze na koniec... bardziej żałosnych tekstów niż na Twoim blogu nie widziałem :D szczycisz się czym? swoimi bo mi się wydaje? bo moim zdaniem? Zasłuż sobie na to, wykaż się wynikami. Spójrz np na blog Prezesa. Poprzyj dowodami, dokładną analizą techniczną, fundamentalną... bo mi się wydaję, że Pan słabyś jak zwietrzała wódka :D
>
> kolego dani ty krytyki nie umiesz przyjmowac tylko potrafisz na tym forum opluwac innych, to idz tam pisac na bloog prezesa i nie zawracaj gitary i nie lataj po forum a po drugie to nauczyc sie kultury bo tego brakuje u ciebie
uuuu obrońca ze stoppoint przyszedł :D? trzymajcie stoppointa razem z Niko bo Wam łąpy przy takiej sile pourywa hahahah I kolegami nie jesteśmy i nie będziemy, daruj sobie.
Krytyka tak, to jestem w stanie przyjąć. Konstruktywna krytyka, poparta dowodami faktami. Krytyka oparta na własnym zdaniu ludzi bez "szacunku" w świecie inwestorskim... Krytyka ZBUDOWANA NA KŁAMSTWIE------> SPRAWA Z MECHANIKIEM. To dla mnie oczernianie. Z jakiego powodu mam być kulturalny jak ktoś jasno pluje mi w twarz? Do Alei jak do każdej spółki można się doczepić, ale ten tekst... miał być zabawny, śmieszny taki...."fajny"... wyszło dno. Masz inne zdanie? To super, dalej go pocieszaj i niech piszę pseudo artykuły oparte na dowodach wyssanych z palca. Faktycznie chłopak się wiele nauczy wtedy z rzetelności, obiektywizmu...MITOMAŃSTWA. BAJKOPISARSTWA. No właśnie, kruszek nie myślałeś o tym? Bajki to teraz nisza rynkowa.
A jak na poważnie chce zająć się inwestycjami to tak jak pisałem, wyniki, trafne analizy. NIE KŁAMSTWA i oparte na nich opinie. Zadziwiacie mnie ludzie ze stopa, niezłą ekipę tam macie :D Powodzenia, jak widać będzie potrzebne :D
PS to wy tu przyszliście leszcze nie ja do was :D wstawił tu tekst to na co liczył :D? na komentarze nie? :D chyba że dalej zbiera z reklam, ale przykro mi mam adblocka XD
PS2 jak ci blog prezesa nie pasuje to swojego czasu parkiet polecał chyba z 8 blogów o tej tematyce, porównaj i powiedz mi czy kruszynka dorasta im do pięt :D chyba że cie nie stać na abo parkietu to daj znać podeślę XD