Basia, to było bardzo mądre co napisałaś.
Zaśpiewam Wam smutną piosenkę....
Nic się nie stało....pisis giełde zdemolowało! Niiiiiiic sie nie stało, pisis złotówkę zrujnowało.
Zwolenicy pisis i tak wiedzą, że to wina Jaruzelskiego, Wałęsy i Tuska.
Tak poważnie. Klimat inwestycyjny , a raczej jego brak może spowodować wszystko. Nie chcę być złym prorokiem i nie mam satysfakcji z tego, że leci. Nie jestem zawistnym bojownikiem pisis, który ma to w genach, zwiść i pogardę. Chcieli ludzie dobre zmiany to ją mają. Ręce mi opadaja jak ludzie na bankierze ciągle bronią Paranoi i Schizofreni.
Co jeszcze sie musi stać, by ciemny lud przejżał na oczy? Polska w ruinie? To mamy GPW w ruinie przy PKB pow. 3.5% !!!!
Tusk jakby pił przez 3 mc to by tego nie dokonał :))
Trzeba być fanatykiem, aby nie widzieć związku z katastrofa na gpw a rządami dudy/kaczynskiego. Była szansa że Wig pójdzie na 60 tyś, tylko zagranica strwierdziła, że czas pakować manatki bo przejmują stery Ci co nawet zdrowa energetyke potrafia pociągnąć na dno. Ja sie wcale nie dziwie że S&P obniżyło rating.
Dzisiaj słyszałem dywagacje czy rynek zatrzyma się na 1400 czy może na 900pkt na W20..... Czy w takich klimatach może coś rosnąć?