Dnia 2017-03-21 o godz. 15:57 ~voodz napisał(a):
> Dnia 2017-03-21 o godz. 15:44 ~axaa napisał(a):
> > Dnia 2017-03-21 o godz. 15:38 ~voodz napisał(a):
> > >
> > > jak przy kursie 5,6X testujesz wsparcie 4,80 to gratuluje fantazji i życzę samych sukcesów :)
> >
> > Tak, masz rację Voodz, uśmiać się z tego postu/Tylko że od kilku dni ECHO wykazuje tak dużą słabość że wpadam w podziw/Obroty małe , a więc nic się nie zgadza /No , trzeba cierpliwości dla tej spółki/Mam nadzieje że wynagrodzi to w dywidendzie; bo na duży wzrost kursu bym nie liczył do wyników
> >
>
> ja się generalnie niczego nie spodziewam do wyników (za 2016 może coś drgnie ale 1q da lepszy obraz tego co się dzieję i będzie dziać w najbliższych miesiącach), natomiast z info nie publikowanych przez echo, a pochodzącymi z własnych opracowań lub podmiotów w jakiś sposób powiązanych lub po prostu będącymi drugą stroną transakcji widać, że jest dobrze,
> i to z mieszkaniami/przejęciami/zakupami ziemi, nowymi projektami
>
> a tak poza tym ciekawi mnie jak się przełoży realizacja tej wzmianki na ten i przyszły rok - tego w ofercie nie zobaczymy, żeby śledzić postępy,
> Echo Investment ma przygotowane do rozpoczęcia w 2017 roku 13 projektów, z których 1 100 mieszkań będzie przeznaczone
> do tradycyjnej sprzedaży, a około 1 700 mieszkań - do platformy mieszkań na wynajem Resi for Rent (R4R) tworzonej m.in. przez Griffin Real Estate.
>
> pozostaje spokojnie czekać, wole obecne małe obroty niż dziwne niewyjaśnione skoki..
>
Tak, sensownie i logicznie to ująłeś Voodz/Chylić czoło przed duużżżąą wiedzą ,jak i merytoryką Twoich(Pańskich) postów
Ktoś kiedyś na tym forum mówił "prowadzę biznes i współpracuje z kadrą kierow. z Echa/Są tak kompetentni że nie obawiam się by zainwestować dużo w tą spółkę"