Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,83 zł , zmiana od tamtej pory: -81,93%

Re: Ale sie wujek ksenon obłowił:)))))

heh jak dla mnie to teraz będzie zrzut do ok 50 gr, dopiero tam warto kupować. także ksenon jak dzisiaj ode mnie kupiłeś po 92 i 95 groszy to smacznego. Tak czy inaczej jak nie zleci do ok 53 groszy to nie kupuje. Popatrzcie na forum jak zapraszałem na wzrosty baumal był wzrost, jak na adume też był. a teraz zapraszam na inne spółki albo, żeby nie zamrozić kapitału odczekać. A wchodzić w baumal od 50-53 grosze dopiero wtedy 2 konkretne dzidy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BAUMAL -10,00% 0,01 2015-10-29 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.