Rozbawiłeś mnie.Już wie,czym dla Ciebie jest analiza techniczna.Gdyby analiza techniczna zaczynała się i kończyła na dostrzeżeniu dwóch szczytów,to nie postawiłbym złamanego grosza na moją teorię.To,co się dzieje od lutego do dzisiaj,mogłoby być równie dobrze korektą płaską w trendzie wzrostowym,po której nastapi przebicie szczytów na 56,00 i dalsza jazda w górę.A może tak jest?Tego wykluczyć się nie da.Ja jednak obstawiam,właśnie na podstawie analizy technicznej,rozumianej znacznie,znacznie szerzej niż zarejestrowanie dwóch szczytów,że poziomy 56,00 w cenach maksymalnych i 55,85 w cenach zamkniecia stanowią szczyty fali wzrostowej trwającej od czerwca zeszłego roku.Nie zamierzam nikogo na tym forum przekonywać,że mam rację.Giełda nauczyła mnie dużej pokory i samokrytycyzmu.To właśnie doświadczenie oparte na wieloletnich analizach,konfrontowane z faktycznym zachowaniem rynku,pozwala mi założyć z dużym prawdopodobieństwem,że mam rację..Jestem zawsze przygotowany na inną wersję wydarzeń od założonej.Będę bardzo zdziwiony jeśli okaże się,że przebijemy wyżej podane poziomy,ale zdobędę kolejne cenne doświadczenie.Traktuję to forum jako miejsce,w którym można podzielić się własnymi przemyśleniami dotyczącymi zachowania kursu w przyszłości,bez względu na kierunek jaki obierze kurs,a nie jako miejsce wzajemnej adoracji.