Forum Ubezpieczenia i emerytury

Re: AKTIO Business & Invest GROUP-Poznań????

Postanowiłam zainwestować w siebie, a że dostałam też propozycję z Aktio i polisę w Generali też brałam pod uwagę zaczęłam sprawdzać. Oferta owszem nie najgorsza, oprócz jeszcze kilku zasługujących na moją uwagę, a jeśli mam sponsorować także pośrednika więc...... Lubię wiedzieć z kim mam do czynienia, przejrzałam sobie informacje na temat osób tworzących tę firmę i obśmiałam się jak norka, zwłaszcza po przejrzeniu profeo:). W sprawach finansowych drodzy Państwo potrzebuję konkretów, szczerości i profesjonalizmu od wiarygodnych ludzi, ponieważ inwestuje swoje ciężko zarobione pieniądze,a co mam myśleć na temat profesjonalizmu ludzi, którzy nie są szczerzy nawet w kwestii swojego wykształcenia ( tytułu magistra nie kupuje się na bazarze), pomijam patetyczny stek bzdur, szybciej zaufałabym komuś z wykształceniem średnim i dużym doświadczeniem. Mym zdaniem zamiast wypisywać brednie na swój temat i swych dokonań, powinni zacząć pisać o sobie prawdę, bo czyny ich zdradzają ( składnia zaczerpnięta z profilu z profeo:). Polisę kupię sobie w innej firmie, niekoniecznie od magistra, ponieważ nie ufam nieprofesjonalistom, a doradca finansowy jest podobnie jak adwokat, czy lekarz jest zawodem społecznego zaufania.