technik uwielbiam jak wymyślasz te swoje półprawdy
przypomnij jeszcze, że INM brałem w czerwcu/lipcu od 0,9 - 1,1 spore pakiety bo to dzięki mnie zaczęły tu rosnąć obroty i kurs wywindowali do 1,8 zł gdzie keszowałem zyski, brałem i po 1,3 ale sprzedawałem wtedy w paździenriku 2020 po WZA po ok 1,6 zł to było coś koło 5-6 paździenika jak mnie pamięć nie myli hahahaha
nie mam zamiaru ci opusywać wszystkich transakcj inapisze ci tylko ze INM wraz z SBE w tym czasie dał mi zarobić ponad 700 k zł czyli więcej niż 4Mass. jedyna różnia taka, że 4Mass zysk był w miesiac a na INM to się rozłożyło na dużo dłuższy czas
dziś INM mam niecałe 3% portfela i na tym pakiecie mam stratę 9%. i wiec co? wisi mi to jaki jest obecnie kurs. nie interesują mnie wahania kursu jakie był, są i będą i nawet jak będę chciał to po 1 gr to oddam i nawet nie poczuje straty :)
na TAO w tym roku zarobiłem prawie tyle co łącznie 4Mass i INM + SBE hahaha w tym 2 x zagrałem pierwszy raz lewarem.
myślisz, że to co piszesz ma na mnie jakiś wpływ? chłopcze nie tacy jak ty próbowali hahahaha