Bardzo dziękuję za Wasze komentarze!
Naturalnie widzę Państwa wpisy. W końcu oferujemy usługę monitoringu. Na wszelkie pytania bardzo chętnie odpowiemy. Polecam naszą stronę http://relacje.brand24.pl i zawarte tam dane kontaktowe. W razie czego mogą Państwo również pisać śmiało wprost do mnie na michal@brand24.pl - zawsze do usług.
Jeśli chodzi o program motywacyjny, to zachęcam do zapoznania się z dokumentem informacyjnym. Wiele z rzeczy, które tu Państwo piszecie są niezgodne z rzeczywistością. Przykładowo mówiono tu, że Zarząd zrobił sobie program motywacyjny, żeby się nachapać. W dokumencie informacyjnym pisze jasno, że ani ja, ani mój wspólnik (czyli zarząd) nie jesteśmy beneficjentami tego programu. Jego celem jest zmotywowanie kluczowej kadry menadżerskiej poza Zarządem. Program został stworzony jeszcze przed rundą pre-IPO a więc wiele miesięcy temu.
Nie wiem jakie argumenty przemawiają za oceną programu motywacyjnego jako "brzydki numer", ale argumenty za jego wdrożeniem były takie, że warto dzielić się sukcesem. Benefity są uruchamiane głównie przy realizacji celów, a myślę wszyscy akcjonariusze chcieliby ich pomyślnej realizacji.
Obawy o jak to barwnie tu opisano "sypanie papierem" przez pracowników, czy Zarząd są nieuzasadnione - zachęcam do zapoznania się z dokumentem informacyjnym dostępnym na naszej stronie - że ponad 90% akcjonariatu (poza tymi, którzy objęli udziały w rundzie pre-IPO) ma różny lockup. Ja np mam na minimum 12 miesięcy.
Jeszcze raz dziękuję za komentarze i ponownie - w razie dodatkowych pytań, zachęcam do kontaktu na mojego maila lub kontakt podany na stronie relacji inwestorskich lub bezpośrednio do mnie a maila.