Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,74 zł , zmiana od tamtej pory: 213,87%

Re: afera z ereceptami

że co proszę? mam rozumieć, że Inwestorzy EC2 dane medyczne z e-recept na podstawie, których Amazon czy Microsoft profilują pacjentów porównują do pieniędzy drukowanych przez Bank Centralny!

Jeżeli tak, to muszę przyznać, że coraz mocniej uderza we mnie świadomość tego na jakim forum się znalazłem i mam wrażenie, że wiedza tych z którymi się tu znalazłem nt. praw pacjenta, praw człowieka, ochrony danych medycznych pacjentów musi być powalająca.

No cóż, może jak przypadkowo wycieką dane z e-recept o tym jakie leki przyjmują kandydaci na prezydenta świadomość na tym forum się obudzi?

Swoją drogą wole sobie nawet nie wyobrażać po co na swoim Linkedin EC2 opublikowała artykuł o wartości inwestycji planowanych przez Microsoft w Polsce i jaki cel musi mieć ta korporacja.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SEDIVIO 0,21% 9,72 2026-02-06 15:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.