To i ja dorzuce kamyczek, wlasnie czegos takie nie cierpie - pisanina a potem debilne tlumaczenia. Obraza to mnie i wszytskich inwestorow - aktualnych czy zamierzajacych kupic akcje.
A to jak wytlumaczysz? ->ponizej cytaty z Twoich postow. I zeby byla jasnosc uwazam że ab to świetna spólka która bedzie kosztować te Twoje 30 czy nawet 40 zl ale trzeba uczciwie to przedstawiać, a nie takie prognozy z palca a jak sie nie spelnia to odwracanie kota ogonem. Każdy kto chociac troche orientuje sie w tej spólce wie ze strefa 15-16 zl nie mogla byc pokonana z marszu, nie po takim wzroscie itd itd. Ja wyskoczylem zl wczesniej bo balem sie ze nie wyjde z moja iloscia i zreszta nawet nie zamierzalem wstrzelic sie w punkt bo to glupie. I tak chce aby spadlo bo chce odkupic. Tylko ze teraz to moze zarowno zaliczyc glebe jak i otrząsnac sie i wzrosnać. Ja sklaniam sie ku spadkowm ale widze opiekuna wiec zobaczymy. Od wielu miesiecy staram sie wylewać zimną wode na golowy takich inwestorow jak Ty ktorzy z taka pewnoscia pisza o 20zl w grudniu czy jak ostatnio ta Twoje analiza at. A pomyslales ze moze ktos jednak Ci uwierzyl??? ze nie spadnie i jak napisal lelo kurs nastepnego dnia zwalil o 10 %. Ja jestem za spadkami i komentuje każdy post na "nie" ale przynajmniej staram sie przedsatwiać w miare obiektywna prawde - w miare bo chcac kupic akcje z zalozenia nie mam obiektywnego podejscia tak jak Ty posiadajac ab. Ale pisanie w listopadzie przy 15 zl ze kurs w grudniu bedzie po 33 zl to po prostu oszukiwanie ludzi! Poniżej Twoje analizy i sprobuj je odkrecic...
"W najbliższym czasie kurs akcji powinien w końcu się zrównać z wartością księgową , by pod koniec grudnia osiągnąć właściwą cenę godną dobrej spółki to jest , u w a g a , u w a g a - 33 PLN "
"Na dzień dzisiejszy kurs spółki powoli zbliża się do wartości księgowej t,j, 15,53 PLN i w miesiącu grudniu powinien osiągnąć 20 PLN, Przy dobrej koniunkturrze na rynkach światowych oraz dobrych wynikach spółki za 4 kw 2009 r na przełomie styczeń/luty 2010 r, kurs akcji spółki powinien się zbliżyć do 30 PLN "