nie wiem czym cie obraziłem? bo powiedziałem że popiskujesz i jęczysz?? to chyba jesteś za delikatny... ja przynajmniej nie sugeruje braku twojej inteligencji, co ty zrobiłeś w swoim poście, ale ja się tak łatwo nie obrażam :) a teraz posłuchaj i skończmy tę jałową wymianę zdań, bo chyba to ty nie skumałeś o co mi chodzi... mam gdzieś po ile kupowałeś i za ile sprzedałeś, a jak napiszesz że teraz odkupiłeś przed wzrostem?? ...też mam to gdzieś, wiem tylko że psioczysz na spółkę której nie masz, że naganiasz na spadki. Każdy może tu pisać co chce, to prawda, ale ja wiem jedno że nie zniżę się nigdy do poziomu tych którzy wchodzą na fora spółek których nie mają i robią negatywną nagonkę, tak samo jak nie będę pisał nigdy o spółkach które mam, że urosną do samego nieba, bo to po prostu błazenada i dziecinada. Lubię jak na forach takich jak to ludzie wymieniają się informacjami i swoimi opiniami o spółkach, ale ci co twierdzą że coś na pewno wzrośnie albo na pewno nie wzrośnie... oni niech wracają do piaskownicy