żenujący post... tyłe mam Ci do powiedzenia. Widać nie czytałeś do końca moich tekstów (na szczęście są tutaj bardziej kumaci pzdr greg) ab kupowałem po 3 zł i do 8 zł (zobacz sobie na stockwatchu kto załozył wątek... ja) AB wywaliłem po 13 zł (to nie zadne tam chwalenie sie na wyrost bo na tym forum pokzywałem screen rachunku i w każdym momencie moge to powtórzyć i tak chciałem aby spadło i spadło. O AB wiem wiecej niż Ty i wy wszyscy razem. To dobra spółka nigdy temu nie zaprzeczałem! ale sprzedałem bo czyms się kierwoałem - zmieniła się polityka informacyjna firmy, duzy fundusz zmniejszył zaangazowanie i zachowanie kursu zaczęło mi się nie podobać a do tego n forach było głosno za głośno. Niestety nadal tak jest i jakoś nadal nie wierze w wieksze wzrosty pwne do wk dojdą jak bedzie cisza i spokój na giełdzie to pewne i wyzej. Ale cena ok wk czy troche mniej to nie dla mnie i tyle. I nie obrażaj mnie bo moje posty zawsze były ironiczne jakos niektórzy to wyłapali że na wszytskich forach prowadze negatywna nagonke i jak widze napsułem troche krwi ale o co Ci chodzi :) to jest chyba jakaś walka - wytrzymałeś korekte ok gratuluje ja wywaliłem w siepniu chyba i od tamtego czasu juz obróciłem kasą i co jesteśmy w tym samym punkcie inwestorze?
Pzdr z szacunkiem!