Firma jest jaka jest. Na pewno jest alternatywą dla innych VOD. Na pewno jak ktoś chce poprawić transfer i dostęp oraz rozdzielczość filmów wrzucanych przez użytkowników no i mieć dostep do premium to kupi abonament. Filmy są fajne. Uważam że w tym serwisie znajdziesz to czego nie ma np. Netfliks. Firma jest na rynku od kilku lat. Zyski cały czas rosną. A porównując 2020 r do 2019, znacznie rosną. (później później zyski dalej będą, ale już nie będzie takiego kosmosu r/r).
Ja mam akcje, wszedłem po boom i spadku w tym roku, a mimo to jestem na plusie. Daytrader nie ma czego tu szukać, bo małe obroty i mały FF więc szału nie będzie. Jednak w średnim okresie spółka daje zarobić na akcjach.
No i dzieli się zyskiem.
Tychy na kursie i te zakupy po co 10 akcji jest słabe, ale spółka ma swój urok.
Jak chcesz spółkę innej klasy to szukaj na WIG20.
Jak chcesz wejść dziś i dziś wyjść to szukaj spółki z dużymi obrotami.
Myślę jak James (ten co pisze, że musi być cisza na forum - że dobra dla kursu, a sam pisze o spółce), przy końcu roku spodziewam się jakieś 80-100 zł za akcję. Realnie raczej stabilne 60 zł (czyli aktualnie prawie 100 %) Chociaż pewnie po wynikach za II kw będzie ostro w górę - chyba że podadzą szacunki to wtedy. Myślę że podadzą, bo będą mieli się czym pochwalić jeśli chodzi I kw/II kw 2020, a na pewno r/r.