Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: a ten palant to co od-pierdala zamiast się wynośić ze spóły to

Na moje leniwe oko:)... wyglado to tak, jak by sam prezes chcial zbic kurs. Wywalil akcje i myslal, ze podlaczymy sie do niego i wywalimy ze strata...a tu leszczyna pokazala pazurki...w ku.pie sila, bo ku.py nikt nie ruszy:). Nie sprzedawalismy, kurs klepna ledwie 4gr(chyba klepnal) i spowrotem Prezes musial akcje odkupic po tej samej cenie.

Dlaczego tak uwazam... sprzedawal gwaltownie by nas wystraszyc, a kupowal w ratach spokojnie. Duza podaz przy poprzedzajacych ja spadkach miala nas przestraszyc...ale bylismy madrzejsci i w moim mniemaniu siegnelismy dna...dlatego, ze my drobni sie postawilismy a zastawilismy:). Posiadamy okolo 22-23% wszystkich akcji...malo tego wydaje sie, ze glowni inwestorzy nie sprzedawali...wiec zostaje marne kilka procent prezesa...a to za malo by ruszyc leszczyna(nami:)).

Jedna rzecz mi tylko tu nie pasuje... prezes spolki jest w radzie nadzorczej jednego z funduszy(moze i w wiecej, ale tylko jeden sprawdzilem), a my tu ciagle mowimy, ze chca go wywalic... nie wiem co o tym sadzic.

I jeszcze jedno, dla potwierdzenia mojej teorii... wystarczy bysmy wszyscy drobni zeszli z podazy na ten jeden tydzien a zostali na kupnie... wtedy bedzie widac(po prawej stronie), kto gra na spadki, czy sam prezes bo fundusze chca go wywalic...czy tez fundusze w porozumieniu z prezesem.

Ciekawie powinno byc od poniedzialku:)... po raz pierwszy od kilku miesiecy:).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MFOOD -7,98% 0,75 2025-09-26 16:42:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.