Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,07 zł , zmiana od tamtej pory: 577,23%

Re: A śmialiście się z CIG a tu płacz o bankructwo haha

Dnia 2024-02-27 o godz. 13:38 pawelpablo napisał(a):
> Wiesz na cigu jak widzisz podobny zjazd od 7 na 1,4 i 36M akcji w dodruku wisi. Jest odbicie a i owszem, ale gdzie to ma tam dno - czas pokaże.

O naganiacz odwraca kota ogonem od niewygodnych pytan czemu bo kto ci zabroni prezes,kierwonik czy kto ???

Dnia 2024-02-27 o godz. 13:51 ~kilof napisał(a):
> Dnia 2024-02-27 o godz. 13:40 pawelpablo napisał(a):
> > Wylewaj proszę swoją frustrację na kogo innego, możesz na prezesa lub na spółkę lub sam poświęć swój czas następnym razem na zbieranie pytań i kontakt ze spółką/prezesem.
> > Nie jestem pracownikiem i nie mam nic wspólnego ze spółką poza tym, że mam akcje podobnie jak i lizusostwa nie uprawiam.
> > To, że trzymam jakieś standardy i kulturę wypowiedzi - no cóż tak mnie widocznie mama wychowała i nie mam zamiaru tego zmieniać.
>
>
>
>
> Jakie ty trzymasz standardy??
>
>
> Obrona upadającego gniota?
> Kolorowanie rzeczywistości?
> W obliczu fatalnej sytuacji milczysz, gdy podbijają kolorujesz jaki to świetny walor?
> Trzymasz akcje od nie wiadomo ilu lat i sobie obserwujesz starty, mega staty a za chwilę zero warty papier będziesz mieć i dalej będziesz chwalić się kulturą czy czum?
>
>
> Co powiesz na to że cię wydmuszka zrobią w jajo? Nabrałeś się czy ci zapłacił ktoś za nagonkę ?
> Kulturalnie spytasz na czacie czemu cie prezes dyma to szacun...
> Jakie perspektywy ma ngs , 6gr, milionowe straty z lat ubiegłych pisaliście tu i co to milczysz ale jak promka na X to pierwszy naganie z firmy hahahah.
>
>
>
>
> Czym obronisz to coś gdzie prezes sprzedaje z uśmiechem poniżej nominału, milczeniem czy udawaniem? I tak sobie siedzisz od lat tu patrząc jak tracisz kasę i pocieszasz ludzi gdy premierki, bajki ,czaty a gdy fatalnie jest to kulisz ogon kogo ty chcesz nabrać trolu firmowy?
>
>

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MUNAR 17,50% 0,47 2025-10-01 16:49:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.