Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: A OD JUTRA

Tak cena jest śmiesznie niska ,ale może być jeszcze niższa, a może być niesłychanie wysoka.
A to dla tego że:
1)Owszem będziemy notowani bez dodatku w upadłości, zlecenia rzeczywiście są ja akurat dobieram, niektórzy pewno też ale chyba się niema co oszukiwać my tego obrotu w piątek nie zrobiliśmy.
2)To zaś że teraz jesteśmy na 60 tkach, nie jest spowodowane już wg mnie żadną spekulacją czy też sytuacją firmy. Po prostu kryzys 2.0 i kurs wszystkich spółek jest w przysłowiowej czarnej d..pie. A jakieś większe ruchy mogą nam albo bardzo pomóc albo zepsuć wszystko. Tego niemożna ogarnąć.

Myślę że ani Sukacz, ani Wieczorek, ani Rubicon, ani ADX ani ja nie cieszymy się już z tej promocji.

SPOKÓJ tego trzeba, trochę szczęścia i nowego udziałowca. To będzie dobrze
i niechże te agencje dadzą już spokój, to też dziwne, IRAK podbili, II wojnę światową wygrali a z Profem nie mogą sobie poradzić. A może amerykanom zamarzyło się puścić drukarnie pełną parą, tylko że później co?
Zdewaluują dolara?

To jest Panowie i Panie dzisiaj główna przyczyna. I niczego nie możemy określić, żadnej ceny, żadnej akcji.

Jak ktoś ma trochę i np tylko mirę, to uśrednia.
Ale teraz nie wiem czy kupować mire czy dude czy jakieś dziadostwo typu 06N lub proxa czy coś z wigu 20 czy franka, czy nic nie robić.
Na razie czekam.
Na pewno już nie sprzedam.

Zobaczymy co będzie jak otworzą się stany, co znowu w swoim mega raitingu wykażą te pajace, co będzie jak będziemy bez upadłości, czy będzie nowy udziałowiec.

Czekam.

Swoją drogą to niewiarygodne, za niedługo okaże się że USA, Niemcy, Francja cała unia, Japonia i inne kraje rozwinięte jak choćby Australia, że całe G7 są biedniejsze od Chin i kirgistanu gdzie ludzie żyją miską ryżu dziennie. Oni są wypłacalni my nie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MIRACULUM 0,00% 0,57 2026-06-19 14:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.