Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  13,00 zł , zmiana od tamtej pory: -87,69%

Re: A może Piotr to

Obstawianie kto jest / a kto nie jest ukrytym Emilem ... zabawa z ... przymrużeniem oka :-)

- ~Piotr - wiadomo, że to nie Emil. Chyba jako pierwszy zaczął nieść kaganek oświaty. To nie Emil, bo Emil nie musi naganiać na spadki. Zgodnie ze statutem może sobie zrobić emisję z wyłączeniem prawa poboru po dowolniej cenie >= nominalnej czyli od 10 groszy za akcję

- ~mdm - też, nie - coś ostatnio odnoszę wrażenie, że jakby powoli zmieniał narrację z "jedziemy .. górne widły" "up, up" "piotr to @$#@$" na bardziej wyważoną. Więc jeśli to Emil ... to wyrachowany :-) Raczej to hak .. z którego być może zszedł/schodzi :-)

- ~Sergiej - raczej też nie Emil. Czasami podejmował merytoryczna dyskusję (a to rzadkie w trollowaniu). Ogólnie był "wzrostowy" i wierzył w Sim. Na moje czucie wisi na haku :-)

- ~Mi - zawsze "pro wzrost", zawsze wylew pomyj na Piotra itd. Postawiłbym, ze to Emil ale nie pasuje mi "agresja i bluzgi w kierunku osoby a nie problemu". Bardziej obstawiam "wiszący na haku i to na zbyt dużej pozycji" :-)

- ~Dre222 - kolega Dre222 - nagania na wzrosty od dawna - ale to też chyba hak bo można znaleźć posty sprzed paru miesięcy gdy kurs był 40-50% wyżej niż teraz i kolega "wierzył, że zaraz będzie dobrze". Może wtedy kupił i wisi. Ale to chyba też nie Emil.

- siebie nie opisuję bo wiem, że Emilem nie jestem. Poza tym już kiedyś pisałem "dlaczego tu jestem" :-)

Podsumowując, uważam, że nikt z kolegów opisanych żartobliwie powyżej nie jest Emilem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SIMFABRIC 0,00% 1,60 2026-04-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.