Widzisz 99 groszy to była czysta spekulacja. Nota bene wiele spółek spadło wielokrotnie. Ale ja mam bardzo niska średnia niecałe 7 groszy i się nie przejmuje. Współczuję tym którzy kupili na spekulacyjnej górce. Ale naorawde uważam że nawet i oni mają szansę na odrobienie strat. Bardzo mnie ciekawią te negatywne opinie bo to jest nachalne wywieranie presji.
Zobaczcie że tematy i hasła tych opinii się powtarzają
Było 99 groszy spadło spółka do niczego
Spadnę na grosz ostatnio mówią nie o 1 groszu a 4 do 5
Spezedaj idą swieta
Spezedaj bo oni realizują stratę kupisz za 2 tygodnie taniej
Itd itd generalnie hasło SPRZEDAj
A ja myślę że strategia kupuj lub trzymaj jest dużo dużo lepsza. Jak mi wpadają środki z innych inwestycji to zyski inwestuje w LP i jestem dumna że to będzie wisienka na torcie
Wspomnisz moje słowa że to będzie najlepsza inwestycja. Pomyśl która mała firma ma taki potencjał naukowy. Ttzeba przecierpieć przeczekać dokupićnjaknktos uważa że warto i na za co. Mam nadzieję że poza pisaniem kupujesz a nie czekasz na niższe poziomy mam nadzieję że coś masz i że zarobisz a nie piszesz żeby nic z tego nie mieć. Ja uważam ze będą silne wzrostu w dodatku trwała zmiana ytzeba tylko czasu.... Głowa do góry na pewno znajdą się jelenie na sprzedaż.... Oboje kupimy jeszcze trochę... A ja cóż.... Jestem szczęśliwa że mam akcje tak dobrze rokującej spółki.... Głowa do góry.... Idą Święta daj ludziom spokój chcą to sprzedadzą co ma być to będzie przecież gdybyś nie chciał kupować nie tracilbys czasu na pisanie tylko byś z Żoną zakupy przedświąteczne robił